DSC02700Deventer ConnAct! is een netwerk van tientallen zelfstandige professionals met een vertegenwoordiger uit bijna elk vakgebied. De creativiteit van onze professionals staat tot uw beschikking via ons Dreamteam®.

In dit beproefde concept beschrijft u zo goed mogelijk uw vraagstelling; een Dreamteam van drie tot vijf professionals staat vervolgens tot uw beschikking om in een geregisseerde brainstorm-achtige setting u verder te helpen met ideeën en advies.

De kosten zijn €120 per uur voor een sessie, inclusief koffie, thee en spreekkamer. In een uur kan het Dreamteam al van grote waarde zijn, zo is onze ervaring.

Onze Dreamteams hebben in het verleden al veel ondernemers verder geholpen. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een bericht naar info@fabriekdeventer.nl met een korte uitleg van uw vraag of probleem. Wij nemen dan contact met u op.

Gratis Dreamteam

Deelnemers van de Fabriek krijgen bij inschrijving van ons een gratis Dreamteam sessie aangeboden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.