Nieuwsbrief Evenementen en Activiteiten Fabriek Deventer Februari 2018

Hierbij ontvang je de 1e nieuwsbrief Evenementen en Activiteiten van de Fabriek Deventer van 2018. Wij hebben de eerste evenementen alvast geprikt.
Informatiebijeenkomst over de ‘nieuwe Fabriek’
Op woensdagavond 14 februari om 19:30 uur is iedere Fabrieker van harte welkom voor een hernieuwde Liefdesverklaring aan ons werkhuis voor ontmoetingen en ondernemerschap. Dan stellen we onder het genot van een drankje onze toekomst gezamenlijk vast. Ook stelt de nieuwe stichting zich voor, horen we wat de nieuwe naam geworden is en is er gelegenheid om vragen te stellen.
Vanaf 1 maart exploiteert de nieuwe stichting dan ook het pand Sijzenbaanplein 14-16. De stichting De Fabriek van Wim Thijssen houdt zich dan vooral bezig met andere ondernemerszaken, die niets meer te maken hebben met de beheer en onderhoud van onze flexwerklocatie.
Filmavond – Rob’s Documentaire Avond
In 2018 worden er verschillende filmavonden gehouden in de Fabriek. We starten met Rob’s Documentaire Avond op donderdag 22 februari. Aanvang 19:30 uur. Het precieze programma maak Rob Kruisdijk komende week bekend. Heb je zelf nog goede ideeën voor documentaires? Neem dan even contact op met Rob 06-36374677.
Open Dag ‘Nieuwe Fabriek’
Woensdag 14 maart is het Open Dag op de Fabriek. Kom kennis maken en proef flexwerken. Ook kun je meer horen over de plannen van de nieuwe stichting. De Open Dag begint om 9:00 uur en eindigt rond 21:30 uur.
Paasontbijtje met een eitje
Op dinsdagmorgen 3 april is het Paasontbijt in de Fabriek. Tussen 8:00 uur en 9:30 uur kunt je genieten van de eitjes van Mark, vers sinaasappelsap van Grietje, paasbrood van Daniëlla met paasboter van Marc en echte koffie van Rob. Maar neem wel je eigen boterhammetjes, beschuitjes of havermoutpap mee! Wel van te voren aanmelden bij Mark 06-52653005. PS. Ook je kinderen mogen gewoon meekomen.
Heb je zelf ideeën of wil je een activiteit of evenement gaan houden? Neem even contact met evenementent@fabriekdeventer.nl. Heb je onze enquête nog niet ingevuld? Doe het snel, dat helpt ons enorm.