IMG_0528De ruggengraat van Deventer ConnAct! wordt gevormd door onze gilden. Een gilde is een vakgroep die binnen een bepaald professioneel thema regelmatig bij elkaar komt in de Fabriek om daar tot vakverbreding- en verdieping te komen.

Hoe het gilde dat doet, is aan de gildeleden zelf. Te denken valt aan thema-avonden, presentaties, gemeenschappelijke projecten, workshops en bedrijfsbezoeken. De gildeleden hebben contact met elkaar via een speciale LinkedIn subgroep van de Fabriek. Twee gildenmeester zitten het gilde voor en zorgen voor de organisatie van de bijeenkomsten.

Deelnemen aan een gilde staat in principe open voor alle professionals woonachtig of werkzaam in de regio Deventer; wel kunnen de gildemeesters beperkingen aanbrengen ten aanzien van het aantal of achtergrond van de deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

De volgende gilden zijn momenteel actief, maar er zullen er nog meer worden opgestart. Wil je zelf een gilde opstarten en trekken? Kijk hier hoe dat werkt.

Participatiegilde

Het gilde biedt professionals de kans om te leren over participatie en de Participatiesamenleving. Anneke van der Ven en Mark Verhijde leiden het gilde. Meedoen? Stuur een email naar avdven@dekantelaar.nl of mark.verhijde@gmail.com.

Web Development Gilde

In dit gilde zijn alle ontwikkelingen rond backend web ontwikkelingen met PHP en MySql aan de orde. Aanmelden kun je doen via een e-mail naar Wim Thijssen of Yeb Reitsma.

Deventer ConnAct! Gilde

Het gilde ontwikkelt het programma van de community Deventer ConnAct!. Alle activiteiten en bijeenkomsten komen hier langs. Doe mee en meld je aan bij Wim Thijssen of Mark Verhijde