De Fabriek 2.0 Ontwikkelingen deel III

Het zal niemand zijn ontgaan dat we inmiddels druk bezig zijn met de inrichting van vijf mooie tenten in ons Fabriekslandschap. Zoals bekend is hebben we gekozen voor :

1. de Koepeltent waarin Christa, Willem, Emile en Rob op gezette tijden even flink mijmeren over het reilen en zeilen op de nieuwe camping en

2. de Voortent, met daarin o.a. Willem als aanbrenger van een enthousiaste start
3. de Facilitent, waarin jullie ook Emile treffen als voorlopige regisseur
4. de Evenementent, waar Rob in ieder geval de boel op gaat blazen
5. en de Communicatent, die met Christa voorlopig aan het roer vast voor een boel reuring op de camping gaat zorgen.

Aan de kastdeur in de keuken hangt een groot flipover vel met daarop een verdeling van de vier tenten. Willen jullie je op dat vel papier inschrijven voor één van de vier tenten. Liefst natuurlijk voor de tent die het best bij je past. Naast de flip hangt overigens een A4-tje met aanvullend beeld en extra informatie.

Gaandeweg zal blijken of de verdeling over de tenten een beetje evenwichtig is.
Zoals je weet willen we op 1 juli van start met voor iedereen een plekje in een tent.

Daarom vragen wij aan jullie om je uiterlijk vrijdag 24 juni in te schrijven op de flipover. Wij nemen aan dat jou dat gaat lukken. Wanneer dat toch niet het geval is,
dan kan je met één van ons vier contact opnemen. Dan helpen wij je bij deze actie.

Wij zijn als volgt te bereiken :

Op 06-51571401 bereik je Christa
Op 06-45066331 tref je Willem
Op 06-10284111 neemt Emile op
Op 06-25341184 spreek je Rob

Met z’n allen denken we op deze manier een hele mooie werkwijze te ontwikkelen waarbij iedere Fabrieker een steentje kan bijdragen in het voortbestaan van onze leuke club professionals in onze prachtige accommodatie. Want daar is het ons uiteindelijk om te doen. Een breed gedragen Fabriek 2.0, van ons allemaal en voor ons allemaal.

Mooiste resultaat wordt natuurlijk dat we op korte termijn een situatie maken waarin niet alle taken en verantwoordelijkheden bij een klein bestuur liggen, maar zoveel mogelijk verspreid over alle tenten. Bovendien kunnen de kampeerders in de Koepeltent zich dan richten op de goede gang van zaken en wat minder op de dagelijkse beslommeringen.

Zet 1 juli ook in je agenda vanwege de borrel die we dan op onze camping houden.
Bij aanvang van die borrel zullen we om 16.00 uur aanwezig zijn om onze voornemens te verduidelijken en antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen. En dan spoedig het glas te heffen op een daverende start van De Fabriek 2.0 als club èn als werkhuis.

Graag tot gauw en hartelijke groet van het Koepelteam