Even voorstellen: Wietze van der Laan

In deze rubriek stellen nieuwe Fabriekers zich voor.

 


wietze fb

Wat brengt jou naar de Fabriek?

Ik ben Wietze van der Laan en werk vanaf september op dinsdagmiddag in de fabriek. Ik heb een eigen praktijk voor relatie- en gestalttherapie en supervisie. Die heb ik aan huis, dus wanneer ik niet bezig ben met klanten ben ik daar meestal alleen. Ik miste het gewone collegiale contact, en dus doe ik nu mijn administratieve werk in de Fabriek. Ik vind het contact met andere ondernemers inspirerend.

Wat vind je het allerleukste aan jouw werk?

Het mooiste van mijn werk vind ik het opzoeken van de belemmering, het dilemma, het kantelpunt, samen met mijn klanten. De spanning in het contact, het uitdagen van de ander. Het delen van essentiële gevoelens en drijfveren, en te zien dat dit opluchting, troost en acceptatie oplevert.

Waar ben je momenteel mee bezig?

Momenteel ben ik voornamelijk bezig om het supervisie-aandeel van mijn werk te vergroten. Supervisie richt zich op leren in je werk door reflectie op je eigen handelen. Ik vind het fascinerend om met deze processen bezig te zijn. Ik wil hier meer mee doen, in bedrijven en organisaties of met zelfstandigen.

Wat is de leukste plek in Deventer?

Ik woon nu zo’n 14 jaar in Deventer, eerst in de binnenstad, nu in Colmschate. Zodra mijn kinderen weer terug zijn wil ik weer naar de binnenstad. Ik hou van de beweging, sfeer en diversiteit in het centrum. De nabijheid van de IJsel, die elke dag weer anders is, maakt het helemaal af.

Aanbod:

Ik vind het leuk en waardevol om met jullie kennis te maken. En ik vind het leuk te laten zien wat ik doe en waar ik goed in ben. Daarom bied ik gratis en voor niks een supervisiegesprek aan. Bedenk eens waar je af en toe tegenaan loopt in het contact met opdrachtgevers, collega’s of klanten. Ik maak een uur vrij om daarover met je te bomen.

Meer weten:

blindevlekkenspecialist

Wietze van der Laan
06-28779244
www.relatiewerkplaats.nl
www.insupervisie.com