Even voorstellen: Nannike Buvelot

In deze rubriek stellen nieuwe Fabriekers zich voor.


NaniekeNaam: Nannike Buvelot

Ben een bezige bij: als winter- en trektochtreisleider bij SNP, coördinator beverwerkgroep Overijssel en bij Zabuki Deventer. En als eerste graads docent ecologische pedagogiek, trainer en projectleider werk ik binnen verschillende organisaties. Met kinderen, adolescenten en/of volwassenen sta ik het liefst in hun natuurlijke omgeving. Ik hoop ontwikkeling te stimuleren dat vooral gericht is op persoonlijke groei/kennis, persoonlijk levensgeluk in verbondenheid met hun omgeving, de natuur en een duurzame samenleving.

Ben werkzoekende: mijn interesse ligt in het onderwijs, onderwijskunde, didactiek en pedagogiek, in relatie met Natuur, Wetenschap en Techniek/ Natuur- en milieueducatie.

In november gaf ik workshops voor TechYourFuture in Zwolle en Enschede en was ik medeorganisator van het congres PO van NIBI/ BiologiePlus.
Website: www.naniek.nl (i.o.)

Linkedin publiek profiel

Contact: n.buvelot@kpnmail.nl