Even voorstellen: Lea Adriaans

In deze rubriek stellen nieuwe Fabriekers zich voor.


lea-adriaansIk heb gereageerd op de oproep in de nieuwsbrief van de Fabriek voor een gastvrouw .

Ik ben nl zo iemand die ‘ in between jobs’ is en die, in ruil voor wat klusjes, graag vanuit een inspirerende omgeving wil zoeken naar een nieuwe baan.
Om op die manier meer focus te krijgen op waar voor mij de werkmogelijkheden liggen. Om nieuwe leuke en interessante mensen te leren kennen. En heel misschien toch ook wel de stap te zetten naar zelfstandig ondernemerschap…

Mijn profiel: Ik word blij van en ga vol voor activiteiten die bijdragen tot groei en plezier van mensen en organisaties. Met mijn enthousiasme, kennis en levenservaring leg ik makkelijk verbindingen en breng daardoor beweging tot stand. Ik ben sterk in mensen- werk, in het creëren van een veilige bedding voor persoonlijke ontwikkelingsprocessen. Ik zoek een baan als mobiliteitscoach, job coach, trajectbegeleider, werkbemiddelaar o.i.d.

Tot 1 november vorig jaar heb ik gewerkt bij de Digitale Steden Agenda (DSA), een samenwerkingsverband van Gemeenten en het Rijk op het gebied van innovatieve ICT oplossingen voor maatschappelijke doeleinden. De DSA 1.0 is in 2012 gestart met een traineeprogramma voor 2 jaar en dat is per november jl. afgerond. Als programmamedewerker HRM ondersteunde ik de trainees d.m.v. coaching en intervisie en daarnaast verrichte ik diverse algemeen ondersteunende werkzaamheden.

Voordat ik bij de DSA kwam ben ik betrokken geweest bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Zutphen. Ik heb daar ontzettend veel geleerd over creatieve manieren om mensen in beweging te krijgen en te verbinden. O.a. heb ik meegedaan aan diverse workshops zoals Gave Dingen Doen sessies, Co-Work Friday en een Waarmaakdag. Ik heb daar enorm van genoten en zou het heel erg leuk vinden om ook bij de Fabriek een bijdrage te leveren aan dergelijke activiteiten.

Wil je meer over me weten, zie mijn LinkedIn profiel:
http://nl.linkedin.com/pub/lea-adriaans/27/427/191

Ik start op maandag 26 januari met inwerken. Mijn intentie is om (vooralsnog) 1-2 dagen per week aanwezig te zijn.
Ik kijk uit naar veel inspirerende ontmoetingen en verhalen, dus graag tot ziens.