Maak kennis met onze deelnemers

Daniella Karsijns
learning consultant en coach

Als learning consultant en coach werk ik graag met en voor mensen. Het is mijn missie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van organisaties en hun medewerkers. Dit doe ik binnen het bedrijfsleven en de overheid voor o.a. financieel- en juridisch professionals, management, bestuur en beleidsmakers. In co-creatie met mijn opdrachtgevers zoek ik naar oplossingen op maat en regisseer ik ontwikkelingsprojecten van intake tot uitvoering.

Tikva Looijen
Reisblogger

Tikva is fulltime reisblogger en auteur van een tweetal boeken. Elke maand is ze wel op pad om informatie te verzamelen voor haar website gezinopreis.nl. Dit is het grootste Nederlandstalige blog over reizen met kinderen wereldwijd. Wanneer ze in Nederland is werkt ze met veel plezier bij de Fabriek.

Jeannette Kershof
Webdesigner, marketeer en webshop owner

Met mijn bedrijf Art2Start Marketing en Webdesign ontwerp en bouw ik websites, waarbij ik mij vooral richt op vrouwelijke, startende ondernemers. Zij vinden mijn werkwijze vaak prettig, doordat ik niet met moeilijke termen strooi en vooral uitga van de wensen van mijn opdrachtgever. Bij het maken van een nieuwe website kijk ik vooral naar wat je met de website wil bereiken, wat is de doelgroep en hoe benader je die het beste. Daarnaast heb ik mijn eigen, succesvolle webshop VitiligoShop.nl met diverse producten voor vitiligo patiënten. Als ervaringsdeskundige kan ik hen vaak goed helpen en dat geeft me veel plezier en voldoening.

Dennis Methorst
MVO adviseur

Ik ben Dennis Methorst en werk voor Fira Sustainability als MVO-adviseur. Hierbij help ik bedrijven om te zien waar hun invloed ligt om beter om te gaan met de mens, het milieu en de gemeenschap. Ik help ze om gestructureerd aan de slag kunnen gaan met deze onderwerpen, vaak op een manier die ook nog eens economisch gunstig is. Daarnaast ondersteun ik hen bij het naar buiten brengen van hetgeen gedaan wordt en bereikt is. 

Ik werk graag bij de Fabriek vanwege de gunstige ligging bij het station, om de rust te vinden om geconcentreerd te kunnen werken en omdat het gewoon leuk is om wat sociaal contact te hebben met de andere Fabriekers. 

Maaike Cestari
Contentstrateeg

Ik help zelfstandig ondernemers hoe ze met pakkende, relevante teksten nieuwe klanten aantrekken, zodat hun agenda zich vult met salesgesprekken, hun onderneming groeit en omzet stijgt. Ik leer je ook de kneepjes van contentmarketing, want naast teksten verdienen andere vormen van content ook een plek in jouw aanpak om potentiële klanten te helpen, te boeien en aan je te binden. LinkedIn kent weinig geheimen voor mij: ik help je graag met het inrichten van je profiel, hoe je de juiste connecties vindt en hoe je op dit platform met waardevolle content impact maakt én je netwerk laat groeien. Bij mij geen plannen van 20 kantjes vol of uitleg vol vakjargon. Wél heldere doelen, begrijpelijke taal en haalbare acties.

 

Gijs Eggink
Videomarketeer

Als videomarketeer zorg ik ervoor dat mijn klanten de beschikking krijgen over sterke videocontent. Content waar over is nagedacht én meetbare resultaten biedt. Dat doe ik het liefst voor maatschappelijk actieve organisaties en (maak)bedrijven die zich richten op millennials en Gen-Z. 

Ik ben bij De Fabriek terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een fijne werkplek buiten huis. Na een keertje proefwerken werd dit bevestigd, ik kreeg bergen werk gedaan. Daarnaast vind ik het heerlijk om na mijn werkdag naar huis te kunnen lopen, en werk achter te laten op De Fabriek. Ook het samen lunchen, waarbij het gaat over onderwerpen als het songfestival, voetbal en vakanties zorgen ervoor dat je als zzp'er weer wat collega's om je heen hebt.

Een fijne, laagdrempelige werkplek waar iedereen welkom is dus! 

Michiel Henneke
Marketing Manager

Ik ben Michiel Henneke, Marketing manager van SIDN (https://sidn.nl). Ik werk al 15 jaar in het hart van de domeinnamenindustrie. Ik blog en spreek veelvuldig over internetgebruik in Nederland. Bij de Fabriek werk ik sinds 2020 hybride. 

Linkedin ProfielWebsite SIDNTwitter Profiel