DSC02932De Fabriek is de leukste plek in Deventer waar je voor weinig geld een flexplek of een vergaderruimte kunt huren.

Maar De Fabriek is meer. Het is ook een netwerk van professionals met specialismen in verschillende gebieden die samenwerken en elkaar verder helpen. Dit gebeurt allemaal in een spontane, ongedwongen sfeer waar gezelligheid centraal staat.

Wil je een keer proefdraaien? Dat kan. Kom van je zolderkamer af, pak je laptop in en kom naar Sijzenbaanplein 14-16 in Deventer. We heten je van harte welkom!

Adres:

De Fabriek Deventer
Sijzenbaanplein 14
7411 HL Deventer
info@fabriekdeventer.nl


Openingstijden:

De Fabriek is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Abonnementhouders hebben met een eigen sleutelcode toegang tot het pand van maandag t/m zaterdag van 06.00 uur tot 22.00 uur.
Kijk hier hier voor informatie over de verhuur van vergaderkamers en voor verhuur van de hele Fabriek buiten kantooruren. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@fabriekdeventer.nl

Route

Met het OV

De Fabriek is drie minuten lopen vanaf station Deventer. Loop vanaf station Deventer de stad in via de Singelstraat. Na 80 meter vind je ons aan de linkerkant.

Met de auto

De Fabriek bevindt zich in het centrum van Deventer. We raden bezoekers aan hun auto te parkeren in de Centrumgarage of gebruik te maken van parkeergarage Leeuwenbrug.

Voordelig parkeren in de avonduren

In Deventer moet er ‘s avonds tot 22.00 uur betaald worden bij parkeren op straat. De centrumgarage heeft een aangenaam avondtarief van €0,50 per uur, de koopavonden (donderdag) uitgezonderd.